Vraag nu gratis offertes aan!

   
Type aanvraag*
Titel:
Naam: *
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Tegelzetters vergelijken

Vergelijk Prijzen van Verschillende
Tegelzetters bij U in de buurt.

Meer over tegelzetters

 

Een tegelzetter wordt ingeschakeld wanneer een wand of vloer betegeld moet gaan worden. In principe zijn er geen omstandigheden binnen een woning die er voor zorgen dat er niet betegeld kan worden. Of het nu om een badkamer, keuken of buiten gaat. Een professionele tegelzetter is altijd in staat deze ruimtes op een passende manier te voorzien van betegeling.

Tegelvloer
Tegelvloeren en plavuizen kunnen in iedere woonruimte toegepast worden. Een tegelvloer heeft veel voordelen en is zeer sterk en kan tegen een stootje. De laatste jaren zijn er enorm veel nieuwe tegeldesigns en mogelijkheden ontwikkeld voor tegelvloeren. Hierdoor is de tegelvloer ook in moderne toepassingen en ontwerpen zeer goed bruikbaar.

Voordelen
Het laten betegelen van een vloer in tegenstelling tot vele andere ondergronden kent een aantal aanzienlijke voordelen:

  • Het is vrijwel onderhoudsvrij
  • Zeer sterk en duurzaam
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Veel combinatie mogelijkheden (kleur, soort, afmeting en vorm)

Geschiktheid van een tegel
Tegelvloeren zijn te verkrijgen in diverse kwaliteit, zogeheten slijtgroepen. Afhankelijk van de plaats waar er betegeld wordt moet er rekening worden gehouden met de slijtgroep. Een tegelzetter is altijd op de hoogte met welke slijtgroep er betegeld dient te worden.
 
Wandbetegeling
Wandbetegeling ziet u voornamelijk terug komen op het toilet en in de douche / badkamer. Tegenwoordig worden er ook steeds vaker andere ruimtes betegeld zoals de woonkamer en keuken. Tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden met wanbetegeling. Geen standaard badkamer tegeltjes meer, maar ook grotere, natuurlijke tegels die uw woonruimte zeer sfeervol kunnen maken.

Net als bij vloerbetegeling kennen tegels aan de wand dezelfde voordelen, waarbij een extra pluspunt is dat u de tegels vrijwel nooit hoeft te reinigen.

Bij wandtegels heeft u net als bij vloertegels te maken met de slijtgroepen. Zo zullen wandtegels die buiten worden bevestigd een veel hogere hardheid kennen dan tegels die in een woonkamer worden vastgezet. Buitentegels hebben te maken met weersinvloeden als regen en vorst. Tegels in de badkamer hebben bijvoorbeeld weer een veel hogere bevochtigingsgraad dan bijvoorbeeld tegel in de badkamer.

Mozaïek betegeling
Een populaire, maar tegelijkertijd ook precieze tegelmethode is het leggen van mozaiek betegeling. Dit soort betegeling is iets wat voornamelijk terugkomt in de badkamer. Doordat het vrij specialistisch werk is, maar wilt u mozaiek tegeltjes laten leggen dan is het aan te raden dit bij het invullen van het aanvraagformulier duidelijk aan te geven. Niet iedere tegelzetter kan namelijk mozaïek tegels zetten.

Wilt u dus graag één van uw woonvertrekken of buitenruimte laten betegelen? Wacht dan niet langer en vraag hier gratis offertes aan!